Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich.

Tak jak w tytule tematu. Mam spin 3m 20-50g, łowił będę głównie szczupaki na Narwi i jej starorzeczach, z brzegu na cykady 20g. Cena młynka do 200zł.

Polecacie Spro Passion 740, ale czy nie będzie za słaby na parę sezonów?

A co myślicie o Cormoran Red Master 8PiF 4000. A może macie jakieś inne propozycje.

Z góry dznx.

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Na pewno coś w ,,rozmiarze,, 40-35 za tą kasę......Team Dragon 735iX...... maja dobrą opinię, do swojej 3 metrówki o podobnym ciężarze wyrzutowym mam Red Arc 10400, ale do 200 zł najmniej 100zł więcej, kołowrotków Cormorana nie znam a o Spro Passion na forum znajdziesz informację.

Napisano

Mogę jeszcze polecić kołowrotek RYOBI ECUSIMA 2000 Vi kilka dni temu kupiłem na Alegro do lekkiego spiningu, jest wersja 4000...... 200zł powinno wystarczyć.

Napisano

Nie wiedziałem, że Ryobi robi niezłe młynki w takich cenach. Wielkie dznx. Ja do lekkiego spinu nabyłem Catanę 2500 FB razem z kijem Catana 2,7m 15g (w dobrej cenie) i jestem jak na razie zadowolony. Chciałem kupić Catanę 4000 FB, ale poczytałem i szukam czegoś lepszego za podobną kasę.

Napisano

Ja posiadam Spro Passion 4000 Match jest to młynek na prawdę dobrej jakości za niewielkie pieniądze. Z czystym sumieniem mogę go polecić. Cena za ten młynek to ok 150zł

Napisano

kiertom, mimo to ze krążą złe legendy na temat JAXONA z całą pewnościa polece ci najlepszy kołowrotek jaxon który w tym roku spadł duzo z ceny ... bo do 200 złotych go kupisz

jest to JAXON VX MACHINE 300

ja mam go 3 sezon i jest katowany przy ciezkim spinie i a latem na komercyjnych karpenach przy mocnej spławikówie !!!

nie mam z nim problemów

na allegro stoją koło 190 złociszy

Napisano

JAXON VX MACHINE 300 całkiem fajnie i solidnie wygląda i w rozmiarze 4000 też jest. Jeszcze niedawno kupowałem badziewia po 30 zł i jak się sypał to po nowy. Teraz same problemy z wyborem HA HA Ha.

Napisano
JAXON VX MACHINE 300 całkiem fajnie i solidnie wygląda i w rozmiarze 4000 też jest. Jeszcze niedawno kupowałem badziewia po 30 zł i jak się sypał to po nowy. Teraz same problemy z wyborem HA HA Ha.

Fajnie to może wygląda, ale tylko z zewnątrz :lol:

Napisano

kiertom, rozmiar 400 bedzie za duży ... 300 jest wystarczająca on ma bardzo fajnie zrobiona szpule bo o dużj srednicy i pieknie sie nim rzuca !! i bardzo świetnie układa linke !

Napisano

Nabyłem SPRO PASSION 740 FD na Allegro 150 zł z wysyłką.

Jestem po pierwszych testach - żałuję, że nabyłem wcześniej do kija 2,7m 15g catanę 2500 fd,

mogłem kupić SPRO PASSION 720 FD. Pozd i wszystkim dznx.