rafal barabasz Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 sprzedam młynki shimano 10000 st kupione w maju na gwarancji pozdrawiam i zapraszam 603683594 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 24 Listopada 2011 Share Napisano 24 Listopada 2011 przydało by się podać cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal barabasz Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 150 zl za sztuke ma 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal barabasz Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 dziara, 150zl sztuka mam 2 sztuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal barabasz Napisano 29 Listopada 2011 Autor Share Napisano 29 Listopada 2011 ZMIANA CENY 130ZL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 3 Grudnia 2011 Share Napisano 3 Grudnia 2011 Byłbym zainteresowany jednym jak mogłbys jeszcze foty wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal barabasz Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2011 mam zepsute wejscia usb i nie mam jak zzucic ale one nie sa wogule zniszczone dwa razy nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Jezeli myslisz ze ktoś kupi cos od Ciebie na słowo honoru to powodzenia... pamietajcie panowie o oszustach... jakbys chciał sprzedac jest 1000 sposobów aby zdjecie wrzucic... tyle ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damianoooo Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Własnie byłem ciekaw czemu az tak tanio za młynki które kosztują około 350 zł od sztuki ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal barabasz Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 wypraszam sobie nie jestem zadnym oszustem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal barabasz Napisano 6 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2011 kupuje sprzet na tej stronie i nikt nie nazeka poprostu nie mam czasu zeby je zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Panowie?!?!? Wyluzujcie może troszeczkę? Kompy czasami odmawiają posłuszeństwa- bywa kol. jak tylko upora sie z tym problemem to z pewnością wrzuci te fotki! Nie posądzajcie zbyt pochopnie o oszustwa?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tondrom Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 Panowie?!?!? Wyluzujcie może troszeczkę? Kompy czasami odmawiają posłuszeństwa- bywa kol. jak tylko upora sie z tym problemem to z pewnością wrzuci te fotki! Nie posądzajcie zbyt pochopnie o oszustwa?!?!? A gdzie niby kogoś posądziłem o oszustwo ? Ostrzegłem tylko potencjalnych nabywców, aby uważali bo na naszym forum już kilka osob oszukano... jak chce sie cos sprzedać, zainteresowanym wysyła się fotki, ot co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winko Napisano 6 Grudnia 2011 Share Napisano 6 Grudnia 2011 A gdzie niby kogoś posądziłem o oszustwo ? Ostrzegłem tylko potencjalnych nabywców, aby uważali bo na naszym forum już kilka osob oszukano... jak chce sie cos sprzedać, zainteresowanym wysyła się fotki, ot co. Źle mnie zrozumiałeś Tondrom. To nie Ty wspominałeś o oszustach lecz: wypraszam sobie nie jestem zadnym oszustem sam zainteresowany wyciągnął pochopne wnioski- naprawdę nie widzę powodu rozwlekać tego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unises Napisano 7 Grudnia 2011 Share Napisano 7 Grudnia 2011 rafal barabasz, chyba rozumiesz ,że dyskredytujesz się trochę swoimi tłumaczeniami, a ewentualny kupujący może postrzegać Twoją ofertę jako nieco podejrzaną?. Damianoooo, Winko, Tondrom, na forum mamy dział o uwagach zawnioskujcie do admina by np. w Regulaminie dodawania ogłoszeń na forum zmienił brzmienie jednego punktu na - W ogłoszeniach dotyczących sprzedaży wymagamy podania ceny oraz zdjęć umożliwiających ocenę stanu faktycznego oferowanego przedmiotu (real photo) lub jakoś tak i po temacie,...'kolorowi' będą wtedy namiętnie kasować ogłoszenia sprzedających którzy uchylają się od spełnienia w/w wymogów. Ewentualny oszust bedzie musiał stracić te kilkanaście/kilkadziesiąt sekund by ukraść i podlinkować fotkę np. z ebay zanim zamieści ogłoszenie, ale zawsze kupujący można zarządzać fotki np. z monetą 1 zł w tle itp aaa...pisze się baitrunner, nawet jeśli już fonetycznie to szybciej beitrana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal barabasz Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2011 ja wysyłam za pobraniem a tekst typu"... pamietajcie panowie o oszustach.." sugeruje ze nim jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyber80 Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 aktualne jeszcze czy juz sprzedane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal barabasz Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2011 aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal barabasz Napisano 14 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2011 tel kontaktowy 603683594 zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyber80 Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 proponuje cene 380zł za zestaw karpiówka anaconda power carp 12" 3,25lbs i mlynek shimano st 10000. co ty na to?? wysyłka oczywiscie za pobraniem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal barabasz Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2011 50 zl w dul to trohe duzo za 400 oddam i ty placisz za paczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal barabasz Napisano 15 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 15 Grudnia 2011 jak tak to wysle za pobraniem kurierem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyber80 Napisano 15 Grudnia 2011 Share Napisano 15 Grudnia 2011 390 i place za przesylke pobraniową. i jakby dalo rade milo bylo jak bym mugl obejrzeć towar przy kurierze. jesli tak to wysylam dane adresowe?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal barabasz Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2011 tego nie wiem czy da rade ale mysle ze tak tzeba sprawdzic w kurierze bo wysyłam siodemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyber80 Napisano 16 Grudnia 2011 Share Napisano 16 Grudnia 2011 wysyłam dane na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi