rafal barabasz Napisano 16 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2011 oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 17 Grudnia 2011 Share Napisano 17 Grudnia 2011 przy kurierze możesz z paczka zrobić wszystko............. po zapłacie;) raczej żaden Ci nie pozwoli otworzyć a później zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal barabasz Napisano 3 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2012 paczka wróciła do mnie tylko nie wiem czemu jej nie odebrałes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyber80 Napisano 8 Stycznia 2012 Share Napisano 8 Stycznia 2012 to ciekawe bo ja do dziś dnia kuriera z tą przesylką nie widzialem. A nawet jeśli kurier by był a mnie by nie bylo to by raczej do mnie dzwonil ze jest paczuszka. A niestety nic takiego nie miało miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal barabasz Napisano 10 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2012 ja czekałem na odpowiedz kuriera ze pieniaszki mozan juz odebrac a tu dzwonia i mowia ze paczka nie dostarczona .Powud "odmowa odbioru " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gleam Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 aktualne jesli tak to jestem zainteresowany 1 szt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyber80 Napisano 13 Stycznia 2012 Share Napisano 13 Stycznia 2012 nie widze powodów dla których mial bym tej paczki nie odebrac. elegancki zestaw za niewielka kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi