hiperg Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Zastanawiałem się nad popdórkami do federów Znalazłem coś takiego http://allegro.pl/podporka-do-wedki-teleskopowa-dlugosc-140-cm-i1936141307.html korzystał ktoś z takich podpórek Jeśli tak dajcie znać co o tym myślicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 25 Listopada 2011 Share Napisano 25 Listopada 2011 Ja zakupiłem takie podpórki podpórka Użynam ich już 2 lata i nie mają lekko wbijane w kamieniste podłoże . Naprawdę dają rade Te z twojego linku jak dla mnie przekombinowane i można powątpiewać w ich trwałość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
freut Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 hiperg mam taką jedną podpórke, do pickera może się nada bo do typowego feeder'a(60g+) za delikatne, mocowanie do ziemi gnie się strasznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi