gandieres Napisano 27 Listopada 2011 Share Napisano 27 Listopada 2011 Witam , który z tych dwóch kołowrotków będzie się lepiej nadawał i czy w ogóle się nada ? Kręcioł ma być do spina o cw 15-40 Chyba że Macie jakieś inne propozycje młynka do dwóch stówek. 1 Daiwa Procaster Xi 2 Browning Hybrid Com 600FD A ten to już chyba będzie za wielki ? Penn Pursuit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 Pomoże ktoś? Miał ktoś do czynienia z tymi kołowrotkami? Pomóżcie mi proszę w dokonaniu wyboru prezentu dla brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 28 Listopada 2011 Share Napisano 28 Listopada 2011 w daiwie procaster padła mi 2 razy sprężyna kabłąka..to może zaboleć jak jesteś na rybach daleko od domu i nie masz nic zapasowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 28 Listopada 2011 Autor Share Napisano 28 Listopada 2011 To samo mówił gość ze sklepu że jest to dość częsta usterka i z tych trzech kołowrotków proponował zakup tego Penn a i tak też zrobiłem , zastanawiam się tylko czy ten młynek da radę przy połowach suma ale nie nie na spina tylko stacjonarnie np spławik podwodny lub bojkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zambo Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Ja również odradzam tego procastera. Nawija nierówno, jak każda chyba nowa Daiwa poniżej 1500 zł. Browninga nie znam, ale nie sądzę żeby mógł być gorszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ddd Napisano 5 Grudnia 2011 Share Napisano 5 Grudnia 2011 Daiwa Procaster to wg mnie kołowrotek do matchówki. Przy matchówce sprawdza się bardzo dobrze ale na spinning odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi