Arek0402 Napisano 1 Grudnia 2011 Napisano 1 Grudnia 2011 Tytuł tematu może się wydawać trochę dziwny więc już zabieram się za wyjaśnianie o co mi chodzi Zastanawiam się nad kupnem multiplikatora nie od dziś, boje się jednak że nie opanuję wystarczająco dobrze techniki rzutu żeby zastąpić nim kołowrotek o stałej szpuli W dodatku spinninguje ostatnio dosyć sporadycznie więc nowy nabytek głównie zbierał by kusz a przecież godny uwagi multiplikator to wydatek rzędu 300zł Widziałem ostatnio fajny zestaw castingowy nad rzeką który służył jako zestaw gruntowy i muszę przyznać że ten pomysł wydaje mi się sensowny ponieważ rzucać w tym wypadku daleko nie trzeba, kij długi być nie musi a nawet im krótszy (oczywiście w granicach rozsądku ) tym lepszy więc jeszcze bardziej się na multiplikator napaliłem Nie jestem pewien tylko czy dobrze kombinuję i czy aby na pewno to się będzie sprawdzać więc chciałbym poznać opinie innych wędkarzy którzy posiadają multiplikatory. Cytuj
bajast Napisano 2 Lutego 2012 Napisano 2 Lutego 2012 wedlug mnie podejdzie ci taki zestaw fakt ze technike wyrzutu bedziesz musial pocwiczyc ale pomysl ok w koncu multika stosuje sie w lowach sumow z gruntu i tam to sprawdza sie ekstra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi