leszczyk Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 Na onecie wypisuja ciekawe rzeczy Rybki pokopało klik Zastanawiam sie nad tym kto przetrzepal tak sandacze ? Shogun_zag czy moze tomek1 ?
trini Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 na onecie wypisują różne rzeczy... ciekawa rzecz, ale może ja czegoś tu nie rozumiem... pojawiły się miętusy i sieje, a za chwilę piszą, że łowią tylko płocie i trochę okoni dobra wiem, że pewnie te miętusy i sieje to złowione przypadkowo, ale po co mieszają w głowach? jak zwykle zresztą
tomek1 Napisano 1 Sierpnia 2006 Napisano 1 Sierpnia 2006 Ja w tym palców nie maczałem A tak poważnie to przypuszczam, że przełowili albo wybrały się na wycieczkę w morze w poszukiwaniu chłodniejszej a jeszcze w miarę słodkiej wody. Obserwowałem to w Darłówku. Dopóki woda miała 10-12 stopni ryby brały jak zwariowane (leszcze, śledzie, płastugi) wystarczyło, że przyszedł ciepły prąd 20-22 stopnie brania prawie natychmiast sie skończyły. Morze (i wody z nim połączone) mają swoje prawa. Jak idziesz zarzucić wędki to są w zasadzie dwie opcje: albo skaczcie albo płaczcie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.