wronks Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Witajcie. Potrzebuję na nowy sezon teleskopowej spławikówki o długości 300 - 330. W oko wpadła mi wędeczka z tematu, jednak nie jestem pewien do czego jest ona przeznaczona. Internet podpowiada różnie, a CW wskazywałoby na spinning. Zależy mi na szczytowej, szybkiej akcji ale nie chciałbym aby wędzisko było za sztywne. Miałaby być używana ze spławikiem (nie odległościowka) i żywcem/filetem. Miał ktoś doświadczenia z tym kijem? Cytuj
wronks Napisano 12 Stycznia 2012 Autor Napisano 12 Stycznia 2012 Wędka kupiona. Troszkę inny model bo zdecydowałem się na: Cormoran Carb-O-Star XT Tele 30 3.60m CW 5-30 Pierwsze wrażenie bardzo dobre. Wykonanie solidne, materiały dobrej jakości. Blanki dosyć cienkie jak na teleskop, tak samo dolnik, korek porządny, twardy. 7 oksydowanych przelotek. Akcja B. Zobaczymy jak się sprawdzi w praktyce. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi