robert_76_pl Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Witam Czy ktoś miał taki problem. Bo ja jestem w szoku, mam wędki Dragon Destiny przy tych wędkach miałem też Okume trb 45 i longbow II 65 i nie było problemu a teraz szok. Stopki tych kołowrotków są tak duże że nie pasują i do uchwytu. Sprawdzałem też przy wędkach brata shimano alivio specimen wchodzą ale płytko. Mogę PROSIĆ o napisanie kto ma takie kołowrotki i z jakimi wędkami nie ma problemu z mocowaniem. Ponieważ nie wiem czy może podszlifować stopki czy sprzedać wędki i kupić inne. Cytuj
slowik Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Stopki tych kołowrotków są tak duże że nie pasują i do uchwytu. Ja natomiast miałem odwrotnie,kołowrotki miały za cienkie stopki,ale wystarczyło podłożyć podkład i było ok. Jeśli masz paragon zakupu to spróbuj oddać lub wymienić,jeśli się nie uda spróbuj podpiłować Cytuj
robert_76_pl Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Napisano 7 Grudnia 2011 Kupiłem używki i nie chce oddać najwyżej zmienię wędki. Cytuj
robert_76_pl Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Napisano 7 Grudnia 2011 Za szerokie nie chce mi wejść w otwór na pewno i może troszkę za grubbe ale dopiero zobacze jak z piłuje z szerokości Cytuj
slowik Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 A na tylny uchwyt wchodzi[ten z gwintem]? Może wystarczy podpiłować tyko przednią część. Cytuj
robert_76_pl Napisano 7 Grudnia 2011 Autor Napisano 7 Grudnia 2011 Wchodzi ale wydaje mi się że płytko Cytuj
slowik Napisano 7 Grudnia 2011 Napisano 7 Grudnia 2011 Spróbuj podpiłować,ale przy wędce raczej nic nie kombinuj Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi