Gobio Gobio Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 możecie polecić mi kogoś zaufanego kto kręci dobre muszki i sprzedaje na allegro lub w stacjonarnym sklepie w Krakowie? sam łowię na spinning ale chcę zrobić tacie prezent urodzinowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Tutaj masz pełen wybór sztucznych muszek. kozielfishing.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2011 pięknie ładnie a polecisz jakieś konkretne muszki na górskie Małopolskie potoki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Powybieraj z tych http://kozielfishing.com/pl/nimfy.html Na lipienia podstawa to kiełż. Równiez z zakładki inne powybieraj jakieś ciemniejsze powinny sie spradzić na potokowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2011 aż chciało by się wziąć wszystkie , wybrałem 20 -po dwie szt. z każdego rodzaju bo wiem że dobrze mieć w zapasie muszkę na którą akurat w danym dniu biorą, głównie nimfy ale też suche CDC i skrzydełkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Gobio Gobio, dobrze że wziąłeś głownie nimfy bo raczej na nie najczęściej się poławia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz789 Napisano 14 Grudnia 2011 Share Napisano 14 Grudnia 2011 Ja tez u gościa się ostatnio zaopatruje ceny ma świetne na muchy naprawdę . A co do głównego używania nimfy to w moim przypadku używam ich w ostateczności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi