Gobio Gobio Napisano 9 Grudnia 2011 Share Napisano 9 Grudnia 2011 Witam chce nabyć tubę ochronną na wędkę 275 cm (dwuskład) w sieci dostępne są produkty cormorana i MAX za około 100zł lub też dedykowana do wędki tuba stcroix za około 200pln nie zależy mi na marce bardziej na jakości wykonania i wytrzymałości.Macie jakieś swoje typy i możecie mi coś polecić? ps ; rure pcv juz przerabiałem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Ja mam Cormorana(z pokrowcem na kołowrotek) i sobie chwale , teraz kupiłem drugą na prezent bratu i myślę że też będzie zadowolony. Tuba jest na jedną wędkę a śmiało wchodzą dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Też mam tego cormorana z pokrowcem na kołowrotek i jestem bardzo zadowolony z niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2011 to mi zamieszliscie teraz pięknie już byłem przy tym MAXie ale w tą cormorana wchodzi jeszcze kołowrotek...hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Gobio Gobio, 2 kije z kręciołami wejdą. Swojej tuby używam do odległościówki i spina. Zero stresów a i cena przystępna jest jak na coś takiego. Do wykonania też nie można się przyczepić. Jak kupisz to będą dobrze zainwestowane pieniądze. Przedział na kołowrotek jest tak pojemny i skonstruowany że różne kije wchodzą tam bezproblemowo. Nie żałuję ani jednej złotówki wydanej na ten wynalazek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 10 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2011 chyba się zdecyduję, znalazłem w jednym sklepie za 95pln mam jeszcze pytanko czy wędka 275cm wejdzie do tej krótszej tuby?(149cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 Wejdzie. Luknij w link który wysłałem na PW tam Masz wszystko opisane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 10 Grudnia 2011 Share Napisano 10 Grudnia 2011 A ja mam tubę z pracowni Atlantis z Wrocławia. Z tego co pamiętam to kosztowała mnie coś koło 50 PLN. Ostatnio na jerkbait.pl facet sprzedawał tuby obszywane czymś skóropodobnym za 85 PLN + wysyłka. @Gobio Gobio, poszukaj pracowni w swojej okolicy i popytaj, może być taniej niż za firmówkę. moja tuba: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gobio Gobio Napisano 11 Grudnia 2011 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2011 dzięki za informacje ale zdecydowałem się już na tego cormorana z powodu miejsca na kołowrotek, część rzeczy po rybach takich jak np.wodery i tak zostaje w aucie ale że mieszkam w Polsce większość zabieram także mam na sobie kamizelkę wędkarska która waży tonę ,podobnej wagi torbę spinningową, w jednej ręce wędki(w pokrowcach) +kołowrotki trzymane za stopkę pomiędzy palcami,na szyi aparat.... jak wracam z ryb wyglądam jak Sherpa w Nepalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 11 Grudnia 2011 Share Napisano 11 Grudnia 2011 dzięki za informacje ale zdecydowałem się już na tego cormorana z powodu miejsca na kołowrotek,... Dobry wybór na pewno nie Będziesz żałował zakupu no i jeszcze a cena .... (ja przepłaciłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artech Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Ta tuba cormorana wygląda fajnie i sprawia wrażenie funkcjonalnej, ale czy ma wewnątrz dwie komory ?? Czy szczytówka i dolnik obijają się o siebie w czasie transportu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Jednokomorowiec ładnie wyściełany jest. Ale to przecież nie stanowi problemu bo można sobie sprawić piankowe spinki do kijów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gandieres Napisano 12 Grudnia 2011 Share Napisano 12 Grudnia 2011 Ja przed włożeniem do tuby spinam wędki rzepami i nic im nigdy się jeszcze nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi