Triple Napisano 17 Grudnia 2011 Napisano 17 Grudnia 2011 Waham się pomiędzy "Invader Ultra 8 nóg Tandem Baits" a "Enforcer EXL 8 nóg Tandem Baits" To pierwsze ma jakby masywniejszy stelaż, lepsze wykończenie i niestety jest o 1/3 droższe Warto dołożyć? Czy może lepiej kupić to drugie? Myślałem tez o "L8 Elektrostatyk ", ale jakoś niezbyt jestem przekonany. Na pierwszy rzut oka nic specjalnego. Bardzo chętnie wysłucham waszych opinii. Szczególnie ludzi, którzy mają w posiadaniu te łóżka. Oczywiście jeśli ktoś ma inne propozycje to bardzo proszę Edit. Ultra kosztuje 622zł, EXL 416zł. Warto poczekać jeszcze, powiedzmy do Lutego, czy nie ma sensu czekać na lepszą cenę i kupić już teraz? Cytuj
slowik Napisano 17 Grudnia 2011 Napisano 17 Grudnia 2011 Triple, Jeśli stać Cię na Invadera to je kup. Posłuży na pewno nie jeden sezon,no i nasza wygoda na zasiadkach jest najważniejsza. Osobiście posiadam łóżko Resident XL i jestem z niego zadowolony choć kiedy wchodziły na rynek też nie były tanie bo płaciłem około 550zł Cytuj
Triple Napisano 17 Grudnia 2011 Autor Napisano 17 Grudnia 2011 Nie chodzi o kasę, tylko o to w czym i dlaczego Invader jest lepszy od EXL? Jeśli mam dopłacić przeszło 200zł więcej, to chciałbym mieć świadomość tego, że warto. Cytuj
slowik Napisano 18 Grudnia 2011 Napisano 18 Grudnia 2011 Jak to czym się różni Invader od Enforcer-a? Przede wszystkim jakością materiału z którego zostało wykonane,wzmocniona konstrukcja całego łóżka,kwadratowa konstrukcja dużo mocniejsza niż poprzednie,dużo by pisać o tym wyrku poczytaj sam i wtedy zdecyduj. Ja bym innego nie kupił niż to ŁÓŻKO INVADER TB Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi