diego87 Napisano 25 Grudnia 2011 Napisano 25 Grudnia 2011 witam wszystkich... dostałem pod choinkę wyżej wymieniony kołowrotek i chciałbym wiedzieć czy nadaję się na karpie ponieważ mam zamiar w tym roku troszkę połowic karpie!jestem zapalonym spiningistą i prosiłbym o doradztwo w sprzęcie za przyzwoite pieniądze. z góry dziękuję i życzę wszystkim wesołych świat;) Cytuj
Ralph_Fridge Napisano 26 Grudnia 2011 Napisano 26 Grudnia 2011 witam wszystkich... dostałem pod choinkę wyżej wymieniony kołowrotek i chciałbym wiedzieć czy nadaję się na karpie ponieważ mam zamiar w tym roku troszkę połowic karpie!jestem zapalonym spiningistą i prosiłbym o doradztwo w sprzęcie za przyzwoite pieniądze. z góry dziękuję i życzę wszystkim wesołych świat;) Każdy się nadaje. Pojawiają się tylko kolejne pytania. Na jakiej wodzie zamierzasz łowić te karpie, jakiej wielkości będa ryby, jak często planujesz zasiadki itd. Piszesz, że jesteś zapalonym spinningistą czyli pewnie dużo za karpiami jeździł nie będziesz. Kręcioł z wolnym biegiem, szpuli co prawda nie ma największej ale żyłki 0.28 powinno wejśc ok. 220m. Wywoził zestawów pewnie nie będziesz więc i plecionki na nim nie potrzebujesz. Osobiście nie miałem tego kołowrotka w rękach także apropo działania itp. nie mogę się wypowiedzieć. Bierz go nad wode i testuj. Ja bym się nawet nie zastanawiał. Chyba, że wolisz go sprzedać, dołożyc troche grosza i kupić coś konkretnego. Wtedy pisz. Pozdrawiam i Wesołych Świąt życzę! Cytuj
diego87 Napisano 26 Grudnia 2011 Autor Napisano 26 Grudnia 2011 dziękuję za info;) to byłem prezent ja mam zamiar kupić sobie 2 diwy black widow i okume max4... Cytuj
diego87 Napisano 26 Grudnia 2011 Autor Napisano 26 Grudnia 2011 opis łowiska...woda stojąca o max głębokości 3metry o powierzchni 4,5 ha.będę łowił z brzegu bez wywózki w odległości rzutowej. ryby poławiane w przedziale od 5-15kg. Cytuj
diaflex Napisano 26 Grudnia 2011 Napisano 26 Grudnia 2011 ryby poławiane w przedziale od 5-15kg. Moim zdaniem ten kołowrotek jest za delikatny, nie wytrzyma wiele takich holi Cytuj
diego87 Napisano 27 Grudnia 2011 Autor Napisano 27 Grudnia 2011 hmmm bardzo możliwe,choć na pierwszy rzut oka wydaje mi się solidny...ja nie muszę nic złowić mi wystarczy fakt,że spędzę nad woda kilka godzin... Cytuj
Ralph_Fridge Napisano 27 Grudnia 2011 Napisano 27 Grudnia 2011 hmmm bardzo możliwe,choć na pierwszy rzut oka wydaje mi się solidny...ja nie muszę nic złowić mi wystarczy fakt,że spędzę nad woda kilka godzin... Najlepiej nie zarzucaj, przynajmniej dłużej go będziesz miał Cytuj
diego87 Napisano 27 Grudnia 2011 Autor Napisano 27 Grudnia 2011 mogę siedziec ile chce;) mam taka pracę,że nie ma problemu....!!! Cytuj
Majkelpl Napisano 10 Lutego 2012 Napisano 10 Lutego 2012 mam ten kolowrotek,i powiem ze ma luzy jak kazdy ponizej 200zl na korbie(chodzi o jaxona)i ogólnie jest do dupy,fajnie wyglada Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi