elasto Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 CZEŚĆ WSZYSTKIM MAM PYTANIE CZY KTOŚ Z WAS STOSOWAŁ GUMKI Soft 4Play. JEŚLI TAK TO BARDZO BYM PROSIŁ O RECENZJE NA ICH TEMAT I DAJCIE ZNAĆ GDZIE I ZA ILE JE KUPUJECIE POD SPODEM ZAMIESZCZAM LINK Z FILMIKIEM. WIEM ŻE NA FILMACH WSZYSTKO SUPER WYGLĄDA DLA TEGO PROSZĘ O OPINIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kostek324 Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Nie kryczy elasto, ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kasko43 Napisano 27 Grudnia 2011 Share Napisano 27 Grudnia 2011 Kolego, kilka tematów niżej jest temat o tych gumach. Na czerwono masz napis SZUKAJ, obok regulaminu. Bezpośredni link do tematu: http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=13622 Chociaż mam wrażenie, że twój post będzie usunięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi