fix-bud Napisano 28 Grudnia 2011 Share Napisano 28 Grudnia 2011 witam kolegów! w sobotę bedę na wyrobisku jaroszów, co koledzy mogą poradzić na te wodę? co na spinning lepiej? guma wobki czy błystka? a moze lepiej feeder lub spławik? za sugestie i podpowiedzi z góry dziękuję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rush111 Napisano 9 Sierpnia 2012 Share Napisano 9 Sierpnia 2012 I sporo czasu minęło a nikt z wędkarskiej braci nie podaje żadnych danych czy wrażeń nt. tego wyrobiska w Jaroszowie , więc podbijam temat . Planuję wyjazd na to łowisko więc może ktoś podzieli się swoimi wrażeniami z połowów na tym łowisku ? Kolego fix-bud - działo się coś nad tą wodą ? To samo dotyczy stawów w Piekarach koło Strzegomia opisanych w tym wątku : http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=12066 Z góry dziękuję za wszelkie uwagi - połamania kija . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksk Napisano 12 Sierpnia 2012 Share Napisano 12 Sierpnia 2012 raki biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2012 Witam wszystkich.Jestem ze szczecina a w waszych stronach bywam u rodziny tak więc,nie jestem znawcą waszzych wód,na jaroszowie i piekarach nie byłem w tym roku jeszcze.Byłem za to na mściwwojowie i połowiłem okonia,na kaczawie koło mostu w prochowicach to samo,karaś w snowidzy...Wówczas na jaroszowie nic nie złowiłem,na piekarach to samo...Ale dpopiero poznaję te łowiska.Bardzo bym chciał połowić lina no i brzanę ale nie wiem czy brzanę można u was złowić gdzieś. Będę u was koło 10 pażdziernika to bardzo chętnie wybiorę się z jakimś kolegą wędkarzem na ryby.Będę w Snowidzy koło Jawora. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 1 Listopada 2012 Autor Share Napisano 1 Listopada 2012 Warto tam lecieć ze spinem teraz? Chcę jechać w piątek lub sobotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi