fix-bud Napisano 28 Grudnia 2011 Napisano 28 Grudnia 2011 witam kolegów! w sobotę bedę na wyrobisku jaroszów, co koledzy mogą poradzić na te wodę? co na spinning lepiej? guma wobki czy błystka? a moze lepiej feeder lub spławik? za sugestie i podpowiedzi z góry dziękuję. pozdrawiam Cytuj
rush111 Napisano 9 Sierpnia 2012 Napisano 9 Sierpnia 2012 I sporo czasu minęło a nikt z wędkarskiej braci nie podaje żadnych danych czy wrażeń nt. tego wyrobiska w Jaroszowie , więc podbijam temat . Planuję wyjazd na to łowisko więc może ktoś podzieli się swoimi wrażeniami z połowów na tym łowisku ? Kolego fix-bud - działo się coś nad tą wodą ? To samo dotyczy stawów w Piekarach koło Strzegomia opisanych w tym wątku : http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=12066 Z góry dziękuję za wszelkie uwagi - połamania kija . Cytuj
fix-bud Napisano 28 Sierpnia 2012 Autor Napisano 28 Sierpnia 2012 Witam wszystkich.Jestem ze szczecina a w waszych stronach bywam u rodziny tak więc,nie jestem znawcą waszzych wód,na jaroszowie i piekarach nie byłem w tym roku jeszcze.Byłem za to na mściwwojowie i połowiłem okonia,na kaczawie koło mostu w prochowicach to samo,karaś w snowidzy...Wówczas na jaroszowie nic nie złowiłem,na piekarach to samo...Ale dpopiero poznaję te łowiska.Bardzo bym chciał połowić lina no i brzanę ale nie wiem czy brzanę można u was złowić gdzieś. Będę u was koło 10 pażdziernika to bardzo chętnie wybiorę się z jakimś kolegą wędkarzem na ryby.Będę w Snowidzy koło Jawora. Pozdrawiam Cytuj
fix-bud Napisano 1 Listopada 2012 Autor Napisano 1 Listopada 2012 Warto tam lecieć ze spinem teraz? Chcę jechać w piątek lub sobotę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi