keri Napisano 13 Października 2006 Napisano 13 Października 2006 Shogun_zag nie jestem specjalistą od sandaczy ale doskonałe recenzje ma kij St.Croix Legend Inshore nr seryjny LIS70MHF jednoczęściowy długość 2,13 akcja fast c-w 14-35g rączka z krótkim dolnikiem cena w Polsce ok 1tyś Nie łowiłem tym wędziskiem ale kolega mocno go przetestował i jest w niebo wzięty. Jak dla mnie to kij od szczotki ale ja nie łowię sandaczy na koguta. Tak se pomyślałem że Cie zainteresuje a może znasz to wędzisko albo już takowe posiadasz
shogun_zag Napisano 13 Października 2006 Autor Napisano 13 Października 2006 Nie, nie posiadam i nie posiadałem Nigdy nie łowiłem Croix-em ... jakoś nie było mi do nich po drodze. Choć raz kilka razy machnąłem jakąś trzymetrówka kolegi i jedyne co mi utkwiło w pamieci to niewygodny chwyt z drewna różanego połączony z metalem. Jak takim czymą mozna zima łowić ... przecie łapa do blachy przymarznie Ale zaciekawiłeś mnie i jak uspokoi mi sie wariactwo w pracy, zagonię swoje dupsko do sklepów wedkarskich i se pomacam ten kijek I cos mi sie przypomina, że którys sklep w Bytomiu prowadził Croix-a
keri Napisano 14 Października 2006 Napisano 14 Października 2006 Kijek o którym piszę to nr 2 na fotce St.Croix
shogun_zag Napisano 14 Października 2006 Autor Napisano 14 Października 2006 Hmmmm Musze se go pomacać Dzięki Keri, w najbliższym czasie ruszam na poszukiwania
Tomaszek Napisano 14 Października 2006 Napisano 14 Października 2006 Tak, limitowana. Skoro to seria limitowana to może już wszystko sprzedane i będziesz mógł go kupić co najwyżej na rynku wtórnym.
Tomek_N Napisano 13 Stycznia 2007 Napisano 13 Stycznia 2007 No co Ty? Ale maja chociaz zamiar sprowadzic ten kijek? Czy jest to wielka niewiadoma?
Tomaszek Napisano 13 Stycznia 2007 Napisano 13 Stycznia 2007 Tak, limitowana. Skoro to seria limitowana to może już wszystko sprzedane i będziesz mógł go kupić co najwyżej na rynku wtórnym. Pewnie tak właśnie jest - to jest cecha serji limitowanych. Kończą się i potem ich nie ma....
kristoferson Napisano 3 Września 2007 Napisano 3 Września 2007 to moze ja swoje 3 grosze wtrace , ja tez kupilem conolon pro 3m i jak narazie wzielem go do Dani na dorsze he he sprawowal sie super mysle ze teraz jesienia potestuje nad Renem to szybka rzeka o mocnym uciagu mysle ze sie nada dolanczam fotke i jestem ciekaw waszego zdania Krzysztof
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.