Skocz do zawartości
tokarex pontony

ABU CONOLON

shogun_zag

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Shogun_zag nie jestem specjalistą od sandaczy ale doskonałe recenzje ma kij

St.Croix Legend Inshore

nr seryjny LIS70MHF

jednoczęściowy

długość 2,13

akcja fast

c-w 14-35g

rączka z krótkim dolnikiem

cena w Polsce ok 1tyś

Nie łowiłem tym wędziskiem ale kolega mocno go przetestował i jest w niebo wzięty. Jak dla mnie to kij od szczotki ale ja nie łowię sandaczy na koguta.

Tak se pomyślałem że Cie zainteresuje a może znasz to wędzisko albo już takowe posiadasz :cool:

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

Nie, nie posiadam i nie posiadałem :cool: Nigdy nie łowiłem Croix-em ... jakoś nie było mi do nich po drodze. Choć raz kilka razy machnąłem jakąś trzymetrówka kolegi i jedyne co mi utkwiło w pamieci to niewygodny chwyt z drewna różanego połączony z metalem. Jak takim czymą mozna zima łowić ... przecie łapa do blachy przymarznie :lol:

Ale zaciekawiłeś mnie i jak uspokoi mi sie wariactwo w pracy, zagonię swoje dupsko do sklepów wedkarskich i se pomacam ten kijek :mrgreen: I cos mi sie przypomina, że którys sklep w Bytomiu prowadził Croix-a

• 2 months later...
Napisano

Tak, limitowana.
Skoro to seria limitowana to może już wszystko sprzedane i będziesz mógł go kupić co najwyżej na rynku wtórnym. :?:
Pewnie tak właśnie jest - to jest cecha serji limitowanych. Kończą się i potem ich nie ma....
  • 7 months later...
Napisano

to moze ja swoje 3 grosze wtrace , ja tez kupilem conolon pro 3m i jak narazie wzielem go do Dani na dorsze he he sprawowal sie super mysle ze teraz jesienia potestuje nad Renem to szybka rzeka o mocnym uciagu mysle ze sie nada dolanczam fotke i jestem ciekaw waszego zdania Krzysztof

post-2293-14544971426557_thumb.jpg

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.