Gość tatamarcelka Napisano 11 Stycznia 2012 Share Napisano 11 Stycznia 2012 Czy ktoś orientuje się w temacie wędkowania na wspomnianych wyżej rzekach Słowacji? Interesuje mnie łowienie metoda bolońską (brzana, świnka, kleń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 12 Stycznia 2012 Share Napisano 12 Stycznia 2012 Łowiłem kiedys na Wagu, na wakacjach jakies 8 lat temu łowiłem w jej dolnym biegu, z tego co pamietam to niedaleko sztucznego zbiornika, który chyba tez nazywał sie Wag. Z tego co pamietam, były dosyc spore i gwałtowne wahania poziomu wody. Wtedy mimo, iż nie byłem dobrym wedkarzem a i sprzetu nie miałem takiego jak dzisiaj, udało mi sie połowic pieknych świnek, takich w granicach 40cm. Ogólnie rzeka bardzo mi sie podobała, ale nie wiem jak tam jest teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi