Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

przynęty na klenia   Dragon
Napisano

To jezioro prawdopodobnie teraz należy do Państwa - czyli można łowić tylko z kartą wędkarską. Nie jestem na 100% pewien tego. Najlepiej wejdź na stronę RZGW Szczecin - tam wejdź w kontakt - i napisz maila lub zadzwoń i zapytaj kto to teraz dzierżawi.

Napisano

ja tam wędkowałem kiedyś z 10lat temu :grin: piękne jezioro :roll:

zimą z lodu leszcza wędkowałem na kastery dobrze brał.

tam jest ogromny szczupak. byłem jakoś wiosną, okoni sporo.

latem nigdy nie byłem za białą rybą ale pojade tam na urlop , czuje to :cool:

w tamtym roku woda nalezała do pzw gorzow , wiec szczecin musiał dopłacac w tym roku nie wiadomo jeszcze bo przetargi dopiero szykują.

Tam jest pięknie :shock: obok płynie drawa, palce lizac taka kraina i szczupaka dużo.

Napisano

Ja byłem w ostatnie lato na tym jeziorze. Raz udało mi się złapać małego okonka i średniego leszcza. Drugim razem nawet brań nie miałem. Łowiłem na białego i kukurydze. To było po zachodniej stronie przy drodze. Nie znam totalnie tego jeziora i tak złapałem pierwsze lepsze miejsce

• 1 month later...
  • 10 months later...
Napisano

Witam

Późno odpisuję, dopiero ten temat odkryłem.

Jeżeli ktoś by chciał się o tym jeziorze czegoś dowiedzieć to piszcie śmiało na gg 1713838. Można powiedzieć, że wiem wszystko. od wielu lat tam łowię.

Pozdrawiam.

Napisano

jeśi już zdecydowałeś się zdradzić tajemnice swojego łowiska to napisz tutaj. Od tego jest forum. no chyba że się mylę :lol:

Napisano

Zbawiony napisz tutaj,ja mam wiele pytan na temat Dabskiego a nie poruszam sie w tzw gg... Co tam przedewszystkim polawiasz? Jak sytuacja z lowieniem z pod lodu? Wiosna,Szczupak-lodka czy z brzegu? Ojciec moj z 20 lat temu polawial tam gigantyczne Okonie ale lowil z pod lodu,pochwal sie-przeciez wszystkich ryb Ci nie wylapiemy... :mrgreen: