Lisu Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 Witajcie, ile muszę zapłacić aby móc łowić cały rok na tej najtańszej składce? Ile wyniesie opłata za samą składkę a ile reszta? Mam 18 lat(rocznikowo 19). PZW Kraków -> okręg Proszowice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robal Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 http://www.pzw.org.pl/29//wiadomosci/lista/63/skladki Wejście w google nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisu Napisano 24 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2012 Gdybym to ogarnął to bym nie pytał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcelus77 Napisano 24 Stycznia 2012 Share Napisano 24 Stycznia 2012 130 zl podstawowa, 64 zl skladka czlonkowska, fundusz koła około 25 zł... Jezeli bedziesz chcial pelna skladke (Raba, Szreniawa C&R,Przylasek Rusiecki 2,3,9 dodatkowo) to musisz doplacic 120 zl Wychodzi 340 zl pelna Krakowska lub 220zl niepelna ktora powinna Ci wystarczyc w zupelnosci chociaz jak mieszkasz w Proszowicach to na przylasek masz blisko a tam 3 dodatkowe zbiorniki. Uwazaj kontroluja !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Gdybym to ogarnął to bym nie pytał... Nikt Ci nie powie ile zapłacisz... chyba, że potrafi wróżyć z fusów, bo nie wiemy czy musisz zapłacić normalną składkę czy należy Ci się ulgowa bo się uczysz/chodzisz do szkoły. Nie wiemy czy jesteś członkiem, czy musisz zapłacić wpisowe, chociaż z nagłówku mogę się domyśleć że tak . Chyba, że chcesz być nowym wędkarzem w kole, czyli przenieść kartotekę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartekk890 Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Ja się uczę i płace 82zł za kartę wędkarską. 32zł składka członkowska ulgowa + 50zł składka okręgowa wody nizinne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dominik95 Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 U mnie to samo co u kolegi wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marcelus77 Napisano 25 Stycznia 2012 Share Napisano 25 Stycznia 2012 Lisu chce zaplacic skladke Krakowska to po co podajecie kwoty jakie sa w innycg regionach Polski. -130 zl niepelna / 65zl ulgowa -250 zl pelna / 125 ulgowa -64 zl skladka czlonkowska -25 zl fundusz kola Full opcja 339zl Niepelna 219zl Jak dla mnie kolega zapytal sie konkretnie i otrzymal w miare konkretna odpowiedz poniwaz fundusz kola moze miec inna kwote ale to sa sprawy rzedu 5zl Ulgi - emerycii po 65 roku zycia, mlodziez, studenci 16-24 lata, dzialacze PZW. Odznaczeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi