Skocz do zawartości
tokarex pontony

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, chciałem się zapytać gdzie polecacie mi jechać na Słowacji ? Interesuje mnie jezioro w którym dominuje drapieżna ryba, domek dla 4 osób na dwa tygodnie, jakaś łódeczka do wypożyczenia i zezwolenia ile kosztują i gdzie to opłacić? Bardzo proszę o odpowiedź :)

przynęty na klenia   Dragon
Gość Marcelus77
Napisano

Pierwsze pytanie kiedy chcialbys jechac? Ja osobiscie znam Jezioro Orawskie. W Namestovie mozesz dokonac wszystkich oplat a jesli chodzi o nocleg to jest mnostwo agroturystyki po Polskiej i Slowackiej stronie jedyna wada to malo wypozyczalni sprzetu wodnego.

Mam tam domek niedaleko i moge byc Waszym przewodnikiem :mrgreen:

Napisano

21 lipiec ( sobota ) na 2 tygodnie :) Z Dogadaniem nie będzie problemu w tym Namestovie ?

I ile by kosztował taki pobyt :> Łódka na ryby, zezwolenia i cena domku :)

Gość Marcelus77
Napisano

Jak chcecie moge Was ugoscic co do kwoty kwestia dogadania nigy nie wynajmowalem ale 50zl za noc od osoby moze byc Macie w tym super luksus drewniany domek pod Babia gora dookola cisz i spokoj, moja pomoc i jedzenie na grilla. W Namestovie rozumieja po Polsku nie ma problemu. Cena dniowki niestety na Jeziorze to okolo 50 zl ale macie jeszcze dodatkowo rzeke Orawe wpadajaca do jeziora kapitalne ryby a to oplata jak za Nowosadeckie ewentualnie wykupic dniowki....Niedaleko Czorsztyn 40km. I Czarna Orawa 15 km (mucha)... Do Orawskiego mam 15 minut :mrgreen:

Wypozyczalnia lodzi drogo chyba 1 euro godzina ale mozliwe ,ze zalatwie dla nas za darmo :mrgreen: Ilu Was chce przyjechac ?

Gość Marcelus77
Napisano

Jak cos daj znac, macie jeszcze sporo czasu. Do mnie mozecie zawsze na weekend na ryby przyjechac.