thome Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 Witam mam do sprzedania 30 sztuk woblerów w skład zestawu wchodzi to co na zdjęciach czyli Salmiaczki,Krakusek,Tarnus Jerzego Furmańskiego,Sieki,Żuczki,Gębale,Dorado Cena jaka mnie interesuje to 240zł do negocjacji Gratis firmowe wahadełko Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 29 Stycznia 2012 Share Napisano 29 Stycznia 2012 A mógłbyś wstawić zdjęcia na których widać wobki rozłożone I czy sprzedajesz pojedyncze sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thome Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 Mógłbym ale dopiero wieczorem interesuje mnie sprzedaż w całości niż jeżeli miałbym sprzedawać pojedyńczo i wysyłać listy wielu osobom . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thome Napisano 29 Stycznia 2012 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2012 nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi