fix-bud Napisano 29 Stycznia 2012 Napisano 29 Stycznia 2012 witam kolegów Mam pytanko,czy ktoś z kolegów łapał już na kwadracie spod lodu w tym roku?Wiem że są tam dobre miejscówki na okonia - chwycił ktoś coś? dziękuję za info pozdrawiam Cytuj
imperator30 Napisano 31 Stycznia 2012 Napisano 31 Stycznia 2012 W tym roku jeszcze nie łapałem z obawy cienkiego lodu ale kto wie może już jest na tyle gróby,że można wejść,osobiście sprawdze w weekend. Cytuj
fix-bud Napisano 31 Stycznia 2012 Autor Napisano 31 Stycznia 2012 witam, cóż ,prawdopodobnie się tam spotkamy ,chyba że się ociepli to polecę na dolną do czarnowa. pozdrawiam Cytuj
fix-bud Napisano 4 Lutego 2012 Autor Napisano 4 Lutego 2012 byłem koło południa ,zero na biała blaszkę,inni byli i tez nic,moze gdy bym został dłużej... Cytuj
imperator30 Napisano 8 Lutego 2012 Napisano 8 Lutego 2012 Witam,ja miałem jechać na kwadrat ale zdecydowałem że zaryzykuje i spróbuje w Kamieniu Pom.na kanale i jak się okazało był to dobry wybór,okonie brały bardzo dobrze,złapałem ok 50 sztuk,trafiały się ładne kabanki. Jutro też jadę. Cytuj
fix-bud Napisano 13 Marca 2012 Autor Napisano 13 Marca 2012 witam, czy ktoś łapał już po zejściu lodu? dajcie znać proszę.. pozdrawiam Cytuj
fix-bud Napisano 2 Czerwca 2012 Autor Napisano 2 Czerwca 2012 Był ktoś ostatnio? zamierzam sie tam wybrać na dniach,szczupły może albo rozpiór ,lin? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi