pawelstu Napisano 30 Stycznia 2012 Napisano 30 Stycznia 2012 Witam wszystkich, chciałbym sprzedać 3 filmy o tematyce karpiowej. Są to: -,, W pogoni za karpiem z Pawłem Szewcem cz.1,, -,, Jet Fish Tour the Europe vol.2 Hejlov,, -,,DVD Karp pod wodą,, Oczywiście wszystkie filmy są oryginalne. Dostałem je w prezencie, lecz ofiarodawca nie wiedział że już takie posiadam. Dlatego żeby nie zalegały bezczynnie na półce chciałbym je sprzedać. Chętnych proszę o kontakt. Cena za wszystkie 3 filmy to 90zł + przesyłka. Cytuj
pawelstu Napisano 9 Lutego 2012 Autor Napisano 9 Lutego 2012 -,,DVD Karp pod wodą,, , sprzedany, zostały jeszcze: -,, W pogoni za karpiem z Pawłem Szewcem cz.1,, -,, Jet Fish Tour the Europe vol.2 Hejlov,, Cena za 2 filmy 50zł+przesyłka Cytuj
pawelstu Napisano 13 Lutego 2012 Autor Napisano 13 Lutego 2012 Witam, ,, W pogoni za karpiem,, sprzedany. Został tylko : -,, Jet Fish Tour The Europe vol.2 Hejlov,, Cena to 25zł+ 5zł na przesyłkę. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi