rafaZST Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 witam, mam takie pytanie czy Rapala robi jakies blaszki lub woblerki podlodowe?? jesli tak to moze ktos poda link albo wrzuci foto. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 2 Lutego 2012 Share Napisano 2 Lutego 2012 woblery podlodowe z całą pewnością tak- mam nawet kilka w swoim arsenale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 2 Lutego 2012 Autor Share Napisano 2 Lutego 2012 a mozesz jakies fotki wrzucić? jak to sie prowadzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GiVesFisH Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 WOBLER podlodowy Rapala jigging rap SSD http://allegro.pl/wobler-podlodowy-rapala-jigging-rap-ssd-promocja-i2065015827.html Ja prowadze tak jak blaszke. Podciagam do gory i opuszczam na dno. Wtedy robi takie koła pod lodem. Bardzo proszę, nie zapominajcie o opisywaniu linków Unises Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 3 Lutego 2012 Autor Share Napisano 3 Lutego 2012 a łowne są te woblery, mozesz cos o nich napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi