rafaZST Napisano 2 Lutego 2012 Napisano 2 Lutego 2012 witam, mam takie pytanie czy Rapala robi jakies blaszki lub woblerki podlodowe?? jesli tak to moze ktos poda link albo wrzuci foto. pozdrawiam Cytuj
maniek72 Napisano 2 Lutego 2012 Napisano 2 Lutego 2012 woblery podlodowe z całą pewnością tak- mam nawet kilka w swoim arsenale. Cytuj
rafaZST Napisano 2 Lutego 2012 Autor Napisano 2 Lutego 2012 a mozesz jakies fotki wrzucić? jak to sie prowadzi? Cytuj
GiVesFisH Napisano 3 Lutego 2012 Napisano 3 Lutego 2012 WOBLER podlodowy Rapala jigging rap SSD http://allegro.pl/wobler-podlodowy-rapala-jigging-rap-ssd-promocja-i2065015827.html Ja prowadze tak jak blaszke. Podciagam do gory i opuszczam na dno. Wtedy robi takie koła pod lodem. Bardzo proszę, nie zapominajcie o opisywaniu linków Unises Cytuj
rafaZST Napisano 3 Lutego 2012 Autor Napisano 3 Lutego 2012 a łowne są te woblery, mozesz cos o nich napisać? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi