fix-bud Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 witam wszystkich, Kiedy wczoraj kupowałem wędkę do łowienia spod lodu w wędkarskim na heliosie sprzedawczyni powiedziała mi ,że tam łapią teraz.Może ktoś z kolegów tam był ostatnio i łapał? Będę wdzięczny za info ,gdyż jutro chcę wyskoczyć na lód. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ASTRONAUTA123 Napisano 3 Lutego 2012 Share Napisano 3 Lutego 2012 Na lód to możesz wyskoczyć na "kwadrat" w podjuchach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fix-bud Napisano 4 Lutego 2012 Autor Share Napisano 4 Lutego 2012 Byłem kolo spóldzielni dzisiaj ,na blaszkę białą łapałem około 20 minut ,około 12.30.Złapałem małego okonka 10 cm,niestety długo nie mogłem zostać bo mój syn chciał do domu..Inni łapali na mormyszkę z ochotka i mieli trochę okonków.. Ja jutro tez tam podlecę,przy okazji podjadę do dabia na ewelator. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebol85 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 fix-bud czekam na relacje co do elewatora ja mam zamiar jechac w srode-czwartek i niewiem jak tam z grubosciaa lodu jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Jak co roku na "Arze", rzeź na okonkach i mikrosandaczach, w zimowych i wczesnowiosennych miesiącach się rozpoczęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michał82 Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Deuuu, i jak co roku kontroli brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Deuuu Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 michał82, co do kontroli nie wiem jak teraz, ale w zeszłym roku na początku sezonu często tam kontrolowali. Tzn. na początku sezonu wszędzie kontrolowali... Jednak z roku na rok częstotliwość kontroli rośnie w diametralnym tempie, jak jeszcze 3-4 lata temu byłem kontrolowany raz góra dwa razy w sezonie to w zeszłym byłem kontrolowany kilkanaście razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi