Marcin_P Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Mój poprzedni temat został zamknięty bo nie pasował. Mam nadzieję ze ten będzie " w temacie". Treść jest prosta, zastanowiłem się i szukam kołowrotka shimano 1000 catana lub nexave. Cena do ustalenia, co do stanu to nówka lub jakiś mało używany. Jeśli ktoś coś ma (może coś innego lub w tym typie to rozważę) to proszę o info. Proszę nie pisać żebym dozbierał do spro czy innego cuda bo nie chce mi się powtarzać ze kołowrotki wyższych klas mam i szukam tego co opisałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thome Napisano 6 Lutego 2012 Share Napisano 6 Lutego 2012 Posiadam Nowego Alivio Cena 55zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 7 Lutego 2012 Autor Share Napisano 7 Lutego 2012 Szukam catany, nexave lub coś tej klasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_P Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi