Gość Echosonda Napisano 10 Lutego 2012 Napisano 10 Lutego 2012 Mam do zaproponowania dwa wolne miejsca na dwutygodniowe wędkowanie w Snillfjord - pomiędzy wyspą Hitra a Trondheim. Nasz wyjazd jest częścią wyjazdu organizowanego przez członka tego forum z nicku RYBA. On ma już 6 osobowy komplet z Opola my natomiast poszukujemy jeszcze 2 chętnych wędkarzy z okolic Stargardu Szczecińskiego/ Szczecina (ale nie jest to żadnym ograniczeniem). Szacowany koszt wyjazdu około 650euro. Czas wędkowania w Norwegii 14 dni. Na pięć osób będą do dyspozycji dwie aluminiowe łodzie z silnikami Yamaha 40. Ośrodek jest w pełni przygotowany do przetwórstwa, czyli nie będzie problemu z obróbką złapanych rybek i ich przechowywaniem. Pobyt zaczynamy 19.05 więc wyjazd zapewne 17.05 popołudniem. Główny organizator ma duże doświadczenie w połowach w tym rejonie Norwegii ponieważ jeździ tam dwa razy do roku od osiemnastu lat. Przesłane zdjęcia chyba to potwierdzają Zainteresowanych proszę o szybki kontakt pod numerem telefonu 66 999 55 69 ponieważ w przyszłym tygodniu należałoby zamówić prom i potwierdzić rezerwację w ośrodku w Snillfjord.
slowik Napisano 10 Lutego 2012 Napisano 10 Lutego 2012 przyszłym tygodniu należałoby zamówić prom Proponuję zrób to już teraz. Ja miałem[mam] problemy z promem na czerwiec a ceny biletów wzrosły o ok 60%
Gość Echosonda Napisano 11 Lutego 2012 Napisano 11 Lutego 2012 No cóż temat już nie aktualny. Zmiana koncepcji co do liczby wyjeżdżających.
Rekomendowane odpowiedzi