dm1978 Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 witam wybieramy się na 31 marca 1 i 2 kwiecien na zasiadkę na wylot kanału ciepłego do jeziora stare licheńsko miejscówka koło centrum lichenia połowa ulicy gosławickiej będę tu pierwszy raz start o 4 w nocy z wrocławia żeby na miejscu być 6-7 moja propozycja to 3 mixy 1 kukurydza zanęta karpoiowa olej rybi nasiona konopii i aromat gożdzikowy na hak kanapeczka kuku i rocaczek 2 zanęta płatki owsiane byłka tarta miód kukurydza odrobina białka /serwatki/ aromat wanilia mączka kukurydziana i glina oraz gotowane nasiona konopii kuku i 3 zestaw olej rybi tuti fruti lub inny smierdziel zanęta karpiowa + glina ewentualnie śliweczka suszona na koniec proszę o podopowiedzi i uwagi jaki i krytykę nastawiam się na karpia i amura te jak wpadną do kolekcji zdjęć i do wody a z małych rybek zupka rybna w kociołku na wieczór dawid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dm1978 Napisano 14 Lutego 2012 Autor Share Napisano 14 Lutego 2012 nikt nigdy tam nie był ? czy może mapkę podesłać dla orientacji bo źle wytłumaczyłem ? bardzo mi zalezy na opini forumowiczów dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 nikt nigdy tam nie był ? W tym miejscu nie ,natomiast łowiłem na początku ciepłego kanału ,zresztą za radą miejscowych , i faktycznie od ryb sie gotowało ,ale nie brały niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi