Bluzer Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Jak w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Bluzer, napisz to użytkownika Robert na sąsiednim forum na literke J On je robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Wiem Dawid,wiem;) Jednak może komus zalegaja kurzem nieużywane;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 11 Lutego 2012 Share Napisano 11 Lutego 2012 Takich gumek to się chyba nikt nie będzie chciał pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluzer Napisano 11 Lutego 2012 Autor Share Napisano 11 Lutego 2012 Takich gumek to się chyba nikt nie będzie chciał pozbyć Ostatnio, na sąsiednim forum były. spóżniłem sie pare minut...12zł/szt. Moze akurat tu ktos ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi