Skocz do zawartości
Dragon

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

W związku z tym, że potrzebuje pudełek o konkretnych parametrach wymiarowych mam dylemat- w wędkarskich nie dostane takich jak chcę.

Czy pudełka powiedzmy z IKEI nadadzą się do przetrzymywania gum wędkarskich? Boje się, że będą wchodziły w reakcję z gumami co wiadomo jak się kończy...

przynęty na klenia   Dragon
Gość FALUBAZ_ZG
Napisano

Dla pewnosci chyba lepiej kupic w wedkarskim i najlepiej jakiejsc wedkarskiej firmy. Niestety tu tez nie ma pewnosci, bo znam przypadek, ze pudelko kupione w wedkarskim pieknie porozpuszczalo gumy aczkolwiek nie bylo firmowe tylko tzw noname.

Ja mam Jaxona i jestem zadowolony.

Napisano

No właśnie o takich myślę.

FALUBAZ_ZG oczywiście że bym brał te z wędkarskiego gdyby mięli o takich wymiarach jak potrzebuję. Niestety w tym wypadku pozostaje mi tylko IKEA, Castorama etc. ale strach tak czy siak jest- szkoda gum.

Napisano

Szukałem... Jest jedno jedyne Mikado ale... Nie jest tak idealne jak już sobie upatrzyłem:D a po drugie, jest 3x droższe co robi dość sporą różnice ponieważ przy 3szt jest to różnica 70zl (a tyle potrzebuję)