adzik Napisano 18 Lutego 2012 Napisano 18 Lutego 2012 Witam. Mam do was pytanie. Otóż na allegro znalazłem wędkę karpiową Dragona Thytan Carp 2 lbs i chciałem się dowiedzieć czy w ogóle ten model może mieć 2 lbs? Szukałem na google i nic nie mogę znaleźć na ten temat. Pozdrawiam Cytuj
leon-zawodowiec Napisano 18 Lutego 2012 Napisano 18 Lutego 2012 Może mieć , ja posiadam Daiwę 1, 1\4 lbs czyli jeszcze mniej , Jest to wydanie delikatnej karpiówki , a nie możesz pewnie nic znależć bo to bardzo wielka rzadkość w ofertach firm , a szkoda bo wędki te fajnie się spełniają w roli cięższych spławikówek i np. ja wole je bardziej niż wędki match. Cytuj
zdrapek Napisano 19 Lutego 2012 Napisano 19 Lutego 2012 czy w ogóle ten model może mieć 2 lbs? Tutaj znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie: Firma Dragon wędziska serii Thytan: http://www.firmadragon.pl/index.php/oferta/wdziska/wdziska-dragon/thytan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi