grzesiek96 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 Witam. Mam oczko wodne. Ale przez zimę zostało zlikwidowane. Ryby mieliśmy wyrzucić do rzeki, ale jednak daliśmy je do takiej dużej beczki. Są dokarmiane itd. Są już tak przeszło miesiąc. Mają szansę przeżyć? Dodam ze są to karasie ozdobne. Dziękuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 matko i córko,rozumiem ze maja tam filtr z napowietrzaczem?nie syp tam zadnej karmy!!zakwasisz wode,cód że jeszcze żyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abra1711 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 karasie ozdobne kiedyś trzymałem w akwarium jest to ryba akwariowa więc pewnie i w beczce przeżyje pod warunkiem wymiany wody odpowiedniej filtracji i napowietrzenia, a karmić to je trzeba bo z głodu zdechną tylko nie za dużo. Zerknij do podręcznika akwarystyki to dowiesz się jak o nie dbać. Tutaj masz link do artykułu o hodowli karasia ozdobnego http://www.akwarium.net.pl/adv/karasie_ozdobne.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 Grzesiek a co to za rybki? Jesli karasie to przeżyją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 19 Lutego 2012 Share Napisano 19 Lutego 2012 A jeszcze mnie zastanawia ta kwestia,dlaczego chcieliście je wrzucić do rzeki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi