Mateo09 Napisano 18 Lutego 2012 Share Napisano 18 Lutego 2012 chciałbym kupic w/w wędke? Co o niej myślicie i jaki kołowrotek jest do niej dobry? Chciałbym aby mi służyła do łowienia sandaczy i szczupakow najczęsciej na gumy z lodzi i lądu? Czy jest dobra? Może cos innego polecicie? Bardzo proszę o opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadziul Napisano 20 Lutego 2012 Share Napisano 20 Lutego 2012 Kijek dobry, głównie łowiłem nim szczupaki ale i parę sandaczyków się na ten patyk uwiesiło. Stosowałem go do najciężych moich przynęt (głównie mniejszych jerków do max 30g, gum i kogutów w przedziale 25 -35 g). Jednak do lżejszych przynęt stosowałem wklejankę. Co do wykonania to nie mam nic do zarzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SNAJPEROO7 Napisano 21 Lutego 2012 Share Napisano 21 Lutego 2012 zainwestuj w DRAGON MILENIUM PIKE X-FAST kij bezawaryjny a co dobre to sprawdza sie rownierz na boleniach jest to kijek przechodzacy w lekka parabole podczas cholu ryby (nie rybki) polecam warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek_m1978 Napisano 13 Listopada 2012 Share Napisano 13 Listopada 2012 Cześć wszystkim, potrzebuję na szybko kij ( na kołowrotek PP 20 lb) na szczupaki. Przynęty to głównie woblery od salmo executor, skinner, whitefish + rapala maxrap, shad rap od 15 do 40gram 9-13cm. Do tego gumy 5-6 cali na główkach 10-15 gram. W oko wpadł mi Team Dragon 2,40 18-42g i Beastmaster CX Spinning 240 H 20-50g. Teraz mam pytanie do użytkowników ww. wędki/wędek czy sprzęt do tych przynęt się nada czy może szukać czegoś bardziej pancernego i jak z trwałością. Może macie coś innego sprawdzonego. Wydać chcę +/- 400 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi