jareksm2 Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 widzieliście ten filmik http://babol.pl/kat,1025465,wid,14276588,wiadomosc.html Nie widziałem nigdy żeby kulturysta miał taki wyskok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pagori Napisano 23 Lutego 2012 Share Napisano 23 Lutego 2012 Za niedługo pewnie Najman popisze sie czymś podobnym,nakręcanie sie i nic więcej poza tym że Najman tylko z takimi co walczyć nie umieją może walczyć(myślisz że takie kopnięcie zobaczysz w walce).Wyskok niezły ale to marketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jareksm2 Napisano 23 Lutego 2012 Autor Share Napisano 23 Lutego 2012 ta, szanse są zerowe. Będzie troche krzyku, szarpaniny, trochę drapania szczypania i duszenia. To wszystko. Nie spodziewam się pokazu jak w walce fedor vs mirco, ale muszę przyznać że jestem pod wrażeniem wyskoku Koksu. Wyskoczyć z półobrotu przy takiej ograniczonej możliwości ruchowej (przerośniete mięsnie), to już coś. W każdym razie będzie wesoło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafaZST Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Najman moze jeszcze złamać noge przez swoja agresywna walke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Albo Burneika przez przypadek go zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAWID Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Też nie spodziewałem się że przy jego budowie może wykonać taki wyskok, jak Najman przetrwa pierwszą rundę może dać rade, koksu przy jego masie w drugiej będzie już zmęczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Petryk_05 Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Ogólnie ta walka to będzie niezły cyrk Jednak oglądalność mają zapewnioną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zdrapek Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Hardcorowy Koksu nie jest wstanie zrobić gardy... nawet telefonu nie jest w stanie odebrać bo mu biceps przeszkadza. Koksy nie idą w parze z wytrzymałością hhhe. Najman jest już poza ringiem ale kasa czyni cuda hehhhe KASA KASA KASA Na pewno będzie śmiesznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 bedzie to walka jednorundowa,sznase 50/50.Koksu siła dość dobra gibkość jak na taka budowe,za to nie wytrzyma kondycyjnie wiecej jak 1 runde musiałby miec 4 płuca:D,a najman to leszcz jego plusem bedzie tylko lepsza kondycja,nie lubie typa,jestem za koksem bardzo pozytywny gosciu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczupak28 Napisano 8 Września 2012 Share Napisano 8 Września 2012 Ja chciałbym zobaczyć walkę Adamek kontra "szpilka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi