boniu1610 Napisano 24 Lutego 2012 Napisano 24 Lutego 2012 Witam, chciałbym się dowiedziec jakie są wasze przeżycia nad tym jeziorem. Bo moje są krytyczne, nad jeziorem bronisław, spółka inter-fish to są ludzie bez sumienia, którzy prowadzą działalnośc do wyniszczenia ryb przez odławianie prądem w trakcie gdy ryba przechodzi tarło, widziałem jak to robią bez skrupułów zabijają narybek!!! Trzeba coś z tym zrobic!!! a tzw. john rambo potrafi złapac wędkarzy którzy mają pusto w siatce a ci co kłusują są bezkarni. Oczekuje na odpowiedzi. Pozdrawiam. P.S Może firma inter-fish weźmię to sobie do serca i wkońcu troszkę zarybi jezioro Bronisław a nie tylko bierze kase za zezwolenia. Cytuj
boniu1610 Napisano 24 Lutego 2012 Autor Napisano 24 Lutego 2012 Niech ten sławny rambo przyjrzy sie pracownikom z czerniaka jak robią przestawy co robią z rybami które wyłowią z przestaw bo z tego co widziałem depcą po małych rybach i sprzedają za flaszkę. Z tego co widziałem w tamtym roku i deptali w łodzi po małych rybkach, gablami rzucali je te małe do jeziora. Jak nikt nie chciał kupic ich to skandal! Niech spółka InterFish zastanowi sie nad swoimi decyzjami. Cytuj
miodas Napisano 8 Stycznia 2013 Napisano 8 Stycznia 2013 przecież RAMBO to kolega panów z INTER coś tam, coś tam więc jak im może się przyjrzeć jak sam z tego czerpie korzyści Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi