daemonicum Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Witam. Mam na spedarz kilka woblerów salmo, model Slider. Woblery były używane ale są w stanie idealnym. Są to moje ulubione modele holograficzne, HGS i HSH rozmiary jakie posiadam to 7 i 10 Za 7 chciałbym 20zł za sztuke Za 10 chciałbym 22,50zł za sztuke. Z powodu dzieci w domu woblery trzymam bez kotwic, oczywiście przy zakupie nałoże je przed wysyłką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 ile sztuk tych sliderów masz na sprzedanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonicum Napisano 27 Lutego 2012 Autor Share Napisano 27 Lutego 2012 Mam 12 Sliderów 10 i 7 Sliderów 7 I jednego limited edition na 20 lecie firmy, ale za niego minimum 30zl chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damien79 Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 A te slidery tonące są? Jeśli tak to wziąłbym tego na xx lecie i jednego 10 HGS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonicum Napisano 28 Lutego 2012 Autor Share Napisano 28 Lutego 2012 Tak wszystkie są tonące łącznie z tym na xx lecie, mogę załatwić także kilka sztuk pływających. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hmmkot Napisano 28 Lutego 2012 Share Napisano 28 Lutego 2012 poproszę 3x7 i 3x10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonicum Napisano 28 Lutego 2012 Autor Share Napisano 28 Lutego 2012 Nie ma problemu juz dla pana odkladam owe szrtuki. dziękuje za zainteresowanie się moim postem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonicum Napisano 1 Marca 2012 Autor Share Napisano 1 Marca 2012 Aktualne zdjęcie woblerów, oczywiscie kotwice także są wliczone w cene. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky82 Napisano 4 Marca 2012 Share Napisano 4 Marca 2012 aktualne? wyslalem pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonicum Napisano 4 Marca 2012 Autor Share Napisano 4 Marca 2012 Tak, nadal aktualne, mam jeszcze full woblerów na sprzedaż i zależy mi na czasie, troszke bieda przyszpiliła mnie, coż polska i takie to życie. Zapraszam do kupna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bootleg Napisano 6 Marca 2012 Share Napisano 6 Marca 2012 Przesyłka dostarczona, wszystko odbyło się jak należy. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonicum Napisano 7 Marca 2012 Autor Share Napisano 7 Marca 2012 Przesyłka dostarczona, wszystko odbyło się jak należy. Polecam. Dziękuje za zakup, nadal mam na sprzedaż 10szt Sliderów rozmiar 10 oraz 6szt Sliderów rozmiar 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hmmkot Napisano 7 Marca 2012 Share Napisano 7 Marca 2012 paczka doszła, wszystko ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonicum Napisano 7 Marca 2012 Autor Share Napisano 7 Marca 2012 To super. Dziękuje za zakup i udanych połowów, wszystkich innych zainteresowanych zapraszam do składania swych ofert najlepiej na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonicum Napisano 8 Marca 2012 Autor Share Napisano 8 Marca 2012 Uwaga!!! Promocja!! Obniżam cene Sliderów 10 Teraz chce za nie tylko 21zł za sztuke. Na dodatek jak ktoś zakupi cały komplet dożuce przesyłke gratis!!! Mam jeszcze 10 Hgs i 5 hsh. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacky82 Napisano 9 Marca 2012 Share Napisano 9 Marca 2012 Otrzymałem przesyłkę wszystko się zgadza. POLECAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonicum Napisano 11 Marca 2012 Autor Share Napisano 11 Marca 2012 Super, życzę udanych połowów. Zapraszam do kupna moich pozostałych woblerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nalewator Napisano 13 Marca 2012 Share Napisano 13 Marca 2012 Ja również mogę polecić. Sliderki 6cm pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonicum Napisano 14 Marca 2012 Autor Share Napisano 14 Marca 2012 Dziękuje za zakup i życzę udanych połowów. Mam jeszcze kilka Sliderów 7 i 10 holo, kolory hgs i hsh, więcej informacji na PW. Slidery 7 19zł za sztuke Slidery 10 21zł za sztuke Zależy mi na czasie, gdyż potrzebuje pieniędzy inaczej nie sprzedawałbym swojej kolekcji. Miłego dnia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daemonicum Napisano 19 Marca 2012 Autor Share Napisano 19 Marca 2012 nadal posiadam sporo 10 i kilka siódemek. Proszę pisać na PW w sprawie kupna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi