Gość karpiarz2424 Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 No jak w temacie jakimi kulkami nęcić na wiosnę zostały mi z tamtego roku kulki truskawkowe i tutti frutti ale słyszałem ze one nie nadają się do nęcenia i łowienia na wiosnę a więc poleccię jakieś jak najtańsze kulki do nęcenia i łowienia i jakiś dip do tego z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AnteoZamboni Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 Na wiosne stosuje zapachy jeszcze te jesienne czyli smierdziuchy, choc slyszalem ze rozne mixy tez sie sprawdzaja np pomarancz/smierdziuch itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość karpiarz2424 Napisano 5 Marca 2012 Share Napisano 5 Marca 2012 To mogę te moje truskawkowe kulki wykorzystać jeśli tak to jakie jeszcze dokupić kulki zanętowe i jakie kulki na hak i jakiś dip dobry do tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi