nowy1313 Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Witam, chciałbym się zorientować czy można wybrać sobie okręg PZW do którego chce się należeć. Kartę wędkarską posiadam kilkanaście lat, ale od kilku nie podbijałem jej. Mieszkam w okolicy Łodzi ale po obejrzeniu wykazu wód okręgu łódzkiego i sieradzkiego zastanawiam się nad tym drugim. Nie ma porozumień między nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 15 Marca 2012 Share Napisano 15 Marca 2012 Daruj sobie Łódź. Ja też w tym roku przepisałem się do Sieradza. No chyba, że jesteś zainteresowany wędkowaniem w stawach w parkach miejskich albo na Przędzalce gdzie za plecami tramwaj przejeżdża... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowy1313 Napisano 16 Marca 2012 Autor Share Napisano 16 Marca 2012 Przekonałeś mnie do Sieradzkiego. To teraz kwestia wyboru koła. Do jakiego Ty się zapisałeś ? Zastanawiam się nad nr 8 Poddębice żeby za dopłatą 60zł można łowić w Byczynie lub nr 34 w Lutomiersku bo ok 10km od mojej miejscowości. Jakaś rada ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robcio Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Ja zapisałem się do koła w Pęczniewie bo za 10 zł dopłaty mam staw w Ferdynandowie. Nigdy tam nie wędkowałem ale woda fajnie wygląda. http://haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=7918 No i przede wszystkim opłacając Sieradz masz zalew Sulejowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi