zonawedkarza Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Witam serdecznie, bardzo proszę o pomoc. Kupiłam (w ramach prezentu dla męża) echosondę TL88 Binary (Fish Finder), ale oczywiście (jak to blondynka) nie doczytałam, że w zestawie nie ma polskiej instrukcji. Albo nie w tym internecie szukam, albo na prawdę nie wiem.. Zdaję sobie sprawę, że zaraz mi drodzy Panowie powiedzie, że to zwykła zabawka itd. Ale wychodziłam z założenia, że jak mu się taka zabawka spodoba - to kupi sobie coś poważniejszego w przyszłości;-) Zdjęcie: http://arcotech.pl/zdjecia/Echosonda/echosonda1_02.jpg Bardzo proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 16 Marca 2012 Share Napisano 16 Marca 2012 Raczej nie bedzie w PL, ale to nie jest skomplikowane urządzenie. Jak masz instrukcję po angielsku to translator i jedziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zonawedkarza Napisano 16 Marca 2012 Autor Share Napisano 16 Marca 2012 Ha, że ja na to nie wpadłam! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi