fix-bud Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 Pletke zmieniłem wczoraj jak byłem na ciepłym w Gryfinie i chyba już tej zimy nie założę ,no chyba że będzie na plusie . Poza tym dla mnie sezon wędkarski trwa cały rok,jestem zakochany w wędkarstwie jak mój tata Cytuj
baju Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 witaj fix te zerwane zestawy to skutek tego, ze ustawiłeś się w nie najlepszym miejscu, następnym razem proponuję abyś spróbował porzucać z ,,betonki" (kanał zielony będziesz miał po prawej, a most kolejowy na wprost) pozdrawiam PS a na sandałka to pod wieczór trzeba próbować... napisz na jakie gumy łowiłeś Cytuj
fix-bud Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 Wiem,ale nie bardzo lubię łapać tam gdzie tłumy ludzi których nie znam,co do brań to chyba nie był najlepszy dzień.Spróbuję w poniedziałek. Cytuj
baju Napisano 12 Grudnia 2012 Napisano 12 Grudnia 2012 dzisiaj 1,5 godziny z dropem, ale zero brań Cytuj
baju Napisano 18 Kwietnia 2013 Napisano 18 Kwietnia 2013 Byłem dzisiaj wieczorkiem posiedzieć nad wodą dwie godzinki /dość mocno wiało i dlatego zmieniłem wcześniejsze plany wyjazdu nad staw z karasiami na Parnicę/, metoda drgająca szczytówka, koszyczek zanętowy, kukurydza i białe, wynik nie oszałamia-kilka krąpi i płotek /wróciły oczywiście z powrotem do wody/, ale sezon oficjalnie rozpoczęty, a chłopaki ze straży rybackiej sprawdzali zezwolenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi