zdrapek Napisano 26 Marca 2012 Napisano 26 Marca 2012 Jak w temacie sprzedam kołowrotek Cormoran Cormaxx BR 4A 4000 Kołowrotek jest nowy, nigdy nie był używany i pochodzi z zestawu: Cormoran Fishing Set Cormaxx BR 4A 4000 Kołowrotek posiada: - 4 łożyska kulkowe - blokadę obrotów wstecznych Multi Stop - płynną regulacje hamulca - regulowany wolny bieg szpuli - dużą rolka prowadzącą Anti-Twist - sprężynę kabłąka Longlife - aluminiową szpule - uchwyt korbki Soft TOuch - przełożenie: 5,2:1 - pojemność szpuli: 195m/0.28mm - waga: 350g - zapasową szpule grafitową. Zdjęcia sprzedawanego przedmiotu: Zdjęcia zrobione zostały przeze mnie i przedstawiają sprzedawany kołowrotek - mogę przesłać więcej na e-maila. Cena jaka mnie interesuje to 120zł plus 10zł wysyłka (poczta polska paczka ekonomiczna). Możliwy odbiór osobisty w Zabrzu. Zainteresowane osoby proszę na PW Cytuj
zdrapek Napisano 31 Marca 2012 Autor Napisano 31 Marca 2012 Obniżka cenowa 100zł plus wysyłka 10zł Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi