Jarek_ONY Napisano 28 Marca 2012 Napisano 28 Marca 2012 Witam, czy wie ktoś jakie ryby tam występują? Są tam zawody wędkareskie i nie wiem na co się nastawiać. Cytuj
oleq_30 Napisano 30 Marca 2012 Napisano 30 Marca 2012 W zeszłym roku trzecie miejsce miałem tam łowiąć na traper ciemy specjal płoć 0,5 Traper champion leszcz 0,5 całość moczona melasą plus woda pół na pół atraktor początkowo Leszcz belge trapera póżniej dorzuciłem konopie mielona i to pół na pół z ziemią bodajże argile w drugim kuble ziemia bełchatowska plus 0.5 litra jokersa. Pogadaj z chłopakami w Sandaczu powinni to wszystko mieć Wynik zrobiłem w pierwsze 1.5 godziny póżniej łowiąc na 8 metrowego bata walczyłem z bocznym wiatrem. Łowiąc niewiele. przyneta ochotka haczyk plus czasami kanaptka ochotka z pinką Ryba to głównie płoć dużo drobnej , 20 cm leszczyki i na nich robiłem wynik sporadycznie okonik Cytuj
Jarek_ONY Napisano 30 Marca 2012 Autor Napisano 30 Marca 2012 Dzięki wielkie za wiadomość to moje pierwsze zawody zobaczymy jak mi pójdzie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi