Tomek_S Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 Witam wszystkich wędkarzy. Nie mogąc już usiedzieć w domu, wraz z moim przyjacielem, wybraliśmy się na rekonesans, bez wędek, po kanałach Międzyodrza. Popłynęliśmy na elektryku w kanały. Ogrom wody i totalny spokój ... Jedyne co przeszkadzało, to wszędobylskie siatki rybaków ... Masakra jakaś. Czy ich nie obowiązują żadne ograniczenia?? Szlag człowieka trafia gdy widzi coś takiego .... Powracając do kanałów, idealne miejsce do rozrodu ryb. Mam jedynie nadzieję, że rybacy(kłusole raczej) nie wytrzebią wszystkiego do rozpoczęcia sezonu w Maju. Pozdrawiam wszystkich. Galeria kanałów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 to ściągaj i tnij albo pal te siaty ja tak robie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drawa Napisano 29 Marca 2012 Share Napisano 29 Marca 2012 Fajne foty. Mnie interesuje to czym płynołeś jak możesz to wrzuć zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brodzic Napisano 30 Marca 2012 Share Napisano 30 Marca 2012 piękne rejony juz niedługo maj i popływa sie za esoxem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hardyyy Napisano 31 Marca 2012 Share Napisano 31 Marca 2012 hej Tomek_S są jeszcze inne wody gdzie można teraz połowic podłubać bardziej np ładnego okonia ale i nie tylko wcale nie trzeba siedzieć w domu ale wiem o co chodzi miedzyodrze to zawsze miedzyodrze i tak już pozostanie jeszcze tylko miesiąc i startujemy pozdrowienia dla Ciebie chłopaków i do zobaczenia na wodzie lub u pana P hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_S Napisano 2 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 2 Kwietnia 2012 Mniejszy z Kleni które złowił oraz później wypuścił mój przyjaciel. Jak widać, wczoraj pogoda nie przeszkadzała ... Pozdrawiam Klenik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartequ Napisano 15 Maja 2012 Share Napisano 15 Maja 2012 Czy mógłbyś powiedzieć, w którym miejscu łatwo tam dojechać i zwodować ponton ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario61 Napisano 6 Czerwca 2012 Share Napisano 6 Czerwca 2012 Bartequ...musisz chyba bardziej sprecyzować j okolicę która cię interesuje....Międzyodrze to dosyć obszerny rejon, a miejsc do wodowania pontonu jest raczej sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi