dziara Napisano 6 Kwietnia 2012 Share Napisano 6 Kwietnia 2012 Czy łowił ktoś na spinmady?? Interesuje mnie wszystko na temat tej przynęty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manns Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Mogę polecić wirujące ogonki ja używam tych 4 i 6 gramowych, ze wskazaniem na te lżejsze, najwięcej szczupaków w zeszłym sezonie trafiło mi się właśnie na ogonka, fakt nie były to cudne okazy, ale były. Ciekawa przynęta godna polecania. Preferuje w tym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk1234 Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Killer na okonie, polecam, fajnie czuć pracę na kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 7 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Kupiłem narazie 2 sztuki na próbe. Czy sprawdza się podczas opadu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszA Napisano 7 Kwietnia 2012 Share Napisano 7 Kwietnia 2012 Sprawdza się podczas poszarpywania i jednostajnego prowadzenia. Jak w opadzie ? nie próbowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 16 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Wreszcie przetestowałem wirujący ogonek spinmada. bardzo fajnie pracująca przynęta, super czuć jej prace na wędce ale jest jeden feler. Mimo że obróciłem kotwiczke jest sporo pustych nie zaciętych brań. Czy macie na to jakiś sposób? Czy próbowaliście przezbroić na normalną trzyramienną małą kotwiczke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bumtarara Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Moze ryby atakuja skrzydełko i dlatego sie nie zacinaja ? Moze sprobuj do skrzydelka dolozyc pojedynczy haczyk? Chociaz pewnie zmieniloby to prace przynety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 16 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 16 Kwietnia 2012 wszystkie zacięte ryby są ledwo zapięte. Nie wiem. Byc może to był taki dzień że delikatnie brały. Bede kombinował bi przynęta jest naprawde warta grzechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziara Napisano 18 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 18 Kwietnia 2012 założyłem mini kotwiczke. Jestem ciekaw czy skutecznośc się poprawi i czy nie będzie sie plątać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miłośnik okonia Napisano 28 Maja 2013 Share Napisano 28 Maja 2013 w jakim sezonie Wam się ta przynęta sprawdza? Ja próbuję od początku maja i żadnego szczupłego. Kolor-> fire tiger, waga->6g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slav Napisano 29 Maja 2013 Share Napisano 29 Maja 2013 fajna przynęta, choć niestety jeszcze bez ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ras al Ghul Napisano 15 Kwietnia 2014 Share Napisano 15 Kwietnia 2014 założyłem mini kotwiczke. Jestem ciekaw czy skutecznośc się poprawi i czy nie będzie sie plątać Obrazek W tym sezonie producent tak właśnie będzie zbroił spinmady, w zeszłym dodawali podwójną kotwiczkę do ucha na grzbiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi