w01986 Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 Witam zakupiłem nowego Twin Powera i mam takie pytanko. Czy te kołowrotki wydaja taki szmer podczas mocniejsze krecenia korbka, czy z moim jest cos nie tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maniek72 Napisano 8 Kwietnia 2012 Share Napisano 8 Kwietnia 2012 Czy te kołowrotki wydaja taki szmer podczas mocniejsze krecenia korbka, czy z moim jest cos nie tak?? Raczej z Twoim jest coś nie tak; mam dwa TP i oba pracują "jak w maśle" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w01986 Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2012 Jeszcze nie miałem go nad woda i nie wiem co teraz zrobić?? Nie mam porównania drugiego takiego krecika, ale jak porównuje go z Stradlic 2500 fd Malesya to Stradlic chodzi trochę ciężej i nie wydaje takiego szmeru. Nie wiem co zrobić... Udać się do sklepu?? sry stradic tez wydaje taki dzwiek czy to noralne?? tp jest produkcji japonskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w01986 Napisano 9 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2012 płynnie to on chodzi tyle ze wydaje taki szmer jak stradic czy to normalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sand Napisano 10 Kwietnia 2012 Share Napisano 10 Kwietnia 2012 A jak pracuje pod obciążeniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
w01986 Napisano 10 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 10 Kwietnia 2012 własnie nie był jeszcze nad woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BOL3K Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 witam posiadam właśnie shimano xtr 3000 nabyłem go po byłym mistrzu Polski w wędkarstwie jest prawie nowy, i mam takie pytanka na jego temat może ktoś mi odpowie kto go używał czy używa nadal,1 to ile mogę za niego dostać a 2 to czy posada otwór do smarowania tzn oliwienia słyszałem, że w niektórych modelach są takie otwory do oliwienia kołowrotka pytam z ciekawości z góry dz za odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi