Naruk08PL Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów ! Drodzy koledzy tak jak w temacie , mianowicie staram sie ruszyć na majówke na mazury , pytanie tylko gdzie ? Macie jakieś domki kwatery blisko jeziora ktore możecie polecić ? jestem z okolic Warszawy i chciałbym wyruszyć w głąb warmi do wysokości Giżycka,przestudiowałem wiekszosć tematów na ten temat ale są pewne rozbieżności pomiedzy opiniami pewnych ludzi więc prosiłbym o dzielenie się w tym temacie własnymi spostrzeżeniami (chciałbym uniknąć wypowiedzi w stylu " a mojego kolegi brata córki siostra to mówi że.... ") Z góry dziekuje za wszelakie info prosze o linki może ciekawe zdjęcia ? Porady i sugestie . Pozdrawiam Naruk08PL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qbaN Napisano 13 Kwietnia 2012 Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Po pierwsze chcesz na Warmie czy Mazury? bo sory ale Gizycko nie jest na Warmii... Wiec sie sprecyzuj... Wolisz wode stojaca czy płynaca? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Naruk08PL Napisano 13 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 13 Kwietnia 2012 Warmie i Mazury woda stojąca , chodzi mi o możność łowienia leszczy , płoci , szczupaka , oknia i czego jeszcze tylko sie da planuje dość krótki wyjazd , 2 może 3 dni wiec o dłuższym nęceniu nie ma mowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawciobra Napisano 20 Kwietnia 2012 Share Napisano 20 Kwietnia 2012 Warmie i Mazury woda stojąca , chodzi mi o możność łowienia leszczy , płoci , szczupaka , oknia i czego jeszcze tylko sie da planuje dość krótki wyjazd , 2 może 3 dni wiec o dłuższym nęceniu nie ma mowy . Proponuję Ci Jezioro Pierzchalskie Zbiornik Pierzchały - Eldorado Pierzchały.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi