tomik Napisano 17 Marca 2012 Share Napisano 17 Marca 2012 Nie wiem o co tam chodzi, nie wiem jak to działa, nie wiem po co to komu? ...ale jakby ktoś chciał dołączyć do haczyka na facebooku to zapraszam: http://www.facebook.com/pages/haczykpl/413223848694033 Przy okazji mile widziane od wtajemniczonych jakieś wskazówki jak tą stronę haczyk.pl na facebooku na początku ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Zdjęcia w tle powinny mieć szerokość 851 px i wysokość 315 px Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 18 Marca 2012 Share Napisano 18 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 19 Marca 2012 Autor Share Napisano 19 Marca 2012 technops, no ładne ładne... ale tworząc ten loyaut bazowałeś na własnych materiałach ? A tym czasem widzę, że ktoś jednak lubi haczyk.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Placek Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 na pewno nie bo ten szczupaczek jest z sieci,bo mam taka tepete na kompie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Nie, ten szczupaczek nie jest z sieci, ten szczupaczek jest z rysunku niestety nie mojego tapeta jest free w necie całość pod moją szybką obróbką w PS CS3 prezentuje się jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 20 Marca 2012 Share Napisano 20 Marca 2012 Zawsze można narysować rybkę wrzucić do PS, dodać czcionkę ( nie wiem jaka jest w oryginale, dlatego obrabialem w ps ) dodać ładne zdjęcie pod logo ( mamy wkońcu, piękne zdjęcia z nad wody nie ? ) i loyaut gotowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 21 Marca 2012 Autor Share Napisano 21 Marca 2012 Ktoś podpowie jak i gdzie generuje się okienko, banerek facebooka do wstawienia na stronie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekli Napisano 21 Marca 2012 Share Napisano 21 Marca 2012 nie korzystałem nigdy, ale trzeba skorzystać z tej strony: Generator przycisków Lubię to/Like it na Facebooku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 1 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 1 Kwietnia 2012 No i ok na dole forum umieściłem tą "wtyczkę" Kto jeszcze dołączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 1 Kwietnia 2012 Share Napisano 1 Kwietnia 2012 Szkoda, że nie jest nowszy skrypt ( tak znowu marudzę) bo "lubie to" byłoby przy każdym temacie tak jak pisałem na fejsie fajna była by opcja, żeby w dziale mapy były dodane łowiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 14 Kwietnia 2012 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Sypatyków przybywa... a strona na facebooku kwitnie i się rozwija;-) Gdzie jest ten dział z mapami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 14 Kwietnia 2012 Share Napisano 14 Kwietnia 2012 Wraz z adminami serdecznie zapraszam do polubienia facebookowej strony haczyka http://facebook.com/haczykpl Im nas więcej tym weselej, a już dziś po południu zaczyna się konkurs z czterema nagrodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 No i bombka. Musi się ruszyć. Trzeba zrobić małe zabiegi PR. W razie co mogę skonsultować ze specjalistą ds. PR w osobie mojej Żony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Dzięki Pozdrów koleżankę po fachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
technops Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Jak wrzucisz foto to masz możliwość dodania tagów geo. Jeśli zdjęcie zostało zrobione przez aparat/telefon z gpsem to automatycznie te informacje znajduja sie w EXIF i pokazuje na mapie gdzie zdjęcie zostało zrobione, wiec moznaby stworzyc taką baze łowisk na mapce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 15 Kwietnia 2012 Share Napisano 15 Kwietnia 2012 Zastanawia mnie czy na fejsie powinno się pisać osobowo jako haczyk.pl dla mnie w zasadzie też - no to pewnie sprzęt gromadzisz teraz? Jakieś plany co do zakupów? To trochę jest niekonsekwentne. Sezon dla haczyka zaczyna się od maja?? Przepraszam ale to jest bez sensu... haczyk.pl to portal, społeczność itp... na funpage'u nie ma haczyk.pl-Tomik lub haczyk.pl-Trini... Dla zainteresowanych mogę pokazać jak się prowadzi funpage np firm... na PW. Można było napisać: tak późno? Haczykowcy jak to było u Was? Kiedy rozpoczęliście/rozpoczniecie połowy w tym roku? to by prowokowało (może) poruszenie reszty Ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Nie zgodzę się. Wiadomo że za "haczyk.pl" na FB siedzi jakaś tam osoba, nie ważne kto. Na wszystkich firmowych stronach tak jest, a czepianie się drobiazgów w rodzaju tego jak powyżej to szukanie dziury w całym. A facebookowy profil to tylko dodatek do forum, bo wiadomo, że na forum dzieje się najwięcej. Nie wiem skąd masz parcie takie żeby koniecznie "pokazać" jak to się robi. Prowadziłam przez rok z powodzeniem oficjalny profil Jeziora Zegrzyńskiego i tam właśnie tak było, nikomu nie przeszkadzały takie pierdółki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 16 Kwietnia 2012 Share Napisano 16 Kwietnia 2012 Pożyjemy zobaczymy. W takich "pierdółkach" widać profesjonalne wykonywanie zadania i odpowiednie podejście do roli. Funpage promuje portal a nie osobę. Skoro jest dodatkiem to po co w ogóle jest założony - chyba w zamiarze miał promować portal? Diabeł tkwi w szczegółach więc czepianie się szczegółów wynika z troski o właściwe postrzeganie przez użytkowników Funpage'u=Portalu. Ktoś takie decyzje podjął więc życzę powodzenia. Nie zamierzam się tu mądrować, przemawia przeze mnie jedynie zdrowy rozsądek, pewne doświadczenia zawodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jmk81 Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Jakiś artysta jest niezmiernie uprzejmy na funpage'u.... *Bartek Z.* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 28 Kwietnia 2012 Share Napisano 28 Kwietnia 2012 widziałam ale jak to mówią - nie karmić trolla to sam zdechnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Na facebooku sporo się dzieje - zapraszam biorących udział w konkursie haczykowców do sprawdzenia czy czasem nie wygrali nagrody w konkursie który właśnie się skończył A już na horyzoncie kolejny konkurs dla tych którzy mają przynajmniej jedną prawą rękę - jednym słowem dłubacze woblerkowi bądźcie zwarci i gotowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbee Napisano 20 Czerwca 2012 Share Napisano 20 Czerwca 2012 I jak z tym kolejnym konkursem? Czyżbym coś przegapił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trini Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 no przecież był A teraz jest następny- fotograficzny o uznanie i sławę Ale niedługo wykombinujemy coś nowego - z namacalnymi nagrodami Także trzeba zaglądać codziennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomik Napisano 17 Marca 2013 Autor Share Napisano 17 Marca 2013 No i w między czasie rok minął a tu o dziwo mimo tego, ze niewiele się dzieje na haczykowym facebooku 746 osób lubi haczyk.pl dziwny ten facebook i nadal go nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi