BOL3K Napisano 15 Kwietnia 2012 Napisano 15 Kwietnia 2012 witam posiadam shimano xtr 3000 nabyłem go po byłym mistrzu Polski w wędkarstwie jest prawie nowy, i mam takie pytanka na jego temat może ktoś mi odpowie kto go używał czy używa nadal,1 to ile mogę za niego dostać jak bym go chciał sprzedać chodzi mi o cene maksymalna posiadam sam kołowrotek a 2 to czy posiada otwór do smarowania tzn oliwienia słyszałem, że w niektórych modelach są takie otwory do oliwienia kołowrotka pytam z ciekawości z góry dz za odp Cytuj
BOL3K Napisano 19 Kwietnia 2012 Autor Napisano 19 Kwietnia 2012 miał ktoś w ogóle kontakt z tym kołowrotkiem jeżeli tak to prosiłbym o opinie na jego temat - shimano twin power xtr 3000. Ciężko w ogóle znaleźć na jego temat informacje nie wiem czy w ogóle jest jeszcze w sprzedaży ale chyba mi się wydaje że nie Cytuj
thome Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 Jest to dobry kołowrotek trochę ciężki ale ujdzie Ja z 3 szpulami w bardzo dobrym stanie dałem 600zł Cytuj
BOL3K Napisano 21 Kwietnia 2012 Autor Napisano 21 Kwietnia 2012 ok dzięki za odpowiedź.Dziś go sprawdzałem nad zbiornikiem powiem że super sprzęcik sam się prawie obraca wszystko chodzi gładziutko Cytuj
BOL3K Napisano 21 Kwietnia 2012 Autor Napisano 21 Kwietnia 2012 fajnie by było jak by ktoś posiadal do niego instrukcje , albo budowe tego kołowrotka i zamieścił fotke byłbym wdzieczny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi